SALUTARE!

Tezaur Românesc este o platforma program avand ca obiectiv pastrarea si continuarea traditiei si spiritului romanesc.

Despre Tezaur Românesc

Tezaur Românesc inseamna un grup de tineri care iubesc România si care au initiat un program amplu, ce isi propune recuperarea si valorificarea traditiilor populare, protejarea si continuarea spiritului romanesc.

Fiind vorba de o platforma interdisciplinara, printre membrii si colaboratorii echipei sunt mai multi specialisti : etnologi, designeri, arhitecti, pictori, mesteri populari, filologi, sociologi, istorici, specialisti in marketing si vanzari, specialisti in fonduri europene, asistenti sociali, cadre didactice s.a.m.d.

Cu pasi mici si cu multa hotarare speram ca vom reusi sa trezim in constiinta cat mai multor romani interesul si respectul fata de traditii si fata de fondul nostru sufletesc, fata de tot ceea ce ne formeaza identitatea.

Recuperarea si prezentarea tezaurului romanesc in spatiul public national si international are scopul de a defini si de a promova brandul de tara pe doua directii : valorificarea elementelor romanesti si transpunerea lor intr-o forma actuala si aplicata (crearea si dezvoltarea de ateliere si centre de mestesuguri, cercuri si seminarii de discutii, sezatori etc).

Contact Tezaur Românesc

Pentru orice intrebare, sugestie sau orice iti trece prin cap, ne poti lasa un email la urmatoarea adresa.

oana.m.ivan@gmail.com